Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

tromaktiko: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

tromaktiko: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: "Αξιότιμε κύριε Βουλευτά, Βαγγέλη Παπαχρήστο,"

"Δώρο" σε όσους προτίμησαν την Αποχή!!!

«Η κυβέρνηση αντλεί τη νομιμοποιητική βάση της από την ψήφο των τελευταίων εκλογών και την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών της και κρίνεται για αυτά τα οποία νομοθετεί με βάση τι παρέλαβε και τι παραδίδει στις επόμενες εκλογές», τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

tromaktiko: Ντομινίκ Στρος-Καν «Γίναμε κεϊνσιανιστές!

Η μας περνάνε για τελείως χαζούς ή τελικά είμαστε.............
tromaktiko: Ντομινίκ Στρος-Καν «Γίναμε κεϊνσιανιστές!: "Η εσπευσμένη αναχώρηση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν από την Αθήνα επέσπευσε, ως φαίνεται, και..."

tromaktiko: Ένας γιατρός από την Χαλκίδα κατέθεσε μήνυση εναντ...

tromaktiko: Ένας γιατρός από την Χαλκίδα κατέθεσε μήνυση εναντ...: "Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μ..."

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Καινούργιο φρούτο και αυτό.  Λάβετε γνώση.
 
Αν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών.
Τα αυγά αναμιγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα σου κάνει το παρμπρίζ χάλια μειώνοντας την ορατότητά σου κατά 92 %.
Οπότε αναγκαστικά σταματάς, βγαίνεις από το αυτοκίνητο να τα καθαρίσεις σου την πέφτουνε δύο αλήτες, τρως το ξύλο της χρονιάς σου....
Και συνεχίζεις δαρμένος με τα πόδια, δίχως αμάξι, δίχως λεφτά, δίχως πιστωτικές κάρτες, δίχως κινητό, διχως κλειδιά του σπιτιού σου κ.λ.π.

Ενημέρωσε τους φίλους και συγγενείς

Mια αληθινή και λίγο γνωστή ιστορία

Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.
Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά τής Αθηνάς οι
Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.
Η εθνική Σημαία με το μεγάλο σταυρό στην μέση λάμπει και τα χρώματά της
τονίζουν και τονίζονται από τον Παρθενώνα που στέκει αγέρωχος και όμορφος όπως πάντα.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

tromaktiko: Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οι...

tromaktiko: Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οι...: "Άκουσα με προσοχή τις παρεμβάσεις των συναδέλφων μου Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου και Μίμη Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Οικονομικών τη..."

tromaktiko: Σενάριο… Αργεντινής μέσα στο ’11 τρέμει το ΔΝΤ!

tromaktiko: Σενάριο… Αργεντινής μέσα στο ’11 τρέμει το ΔΝΤ!: "Έντονη είναι η ανησυχία στους κόλπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ότι το 2011, δηλαδή πολύ πριν..."

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Γ' ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου η Γ΄ τάξη του Γενικού Λυκείου Κουφαλίων πραγματοποιεί στην αίθουσα του κέντρου "Παράδεισος" τον ετήσιο χορό της. Ας ενισχύσουμε όλοι τα παιδιά στις δύσκολες μέρες που περνάμε για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι ήμασταν κάποτε στην θέση τους και είχαμε τις ίδιες αγωνίες....

Nουριέλ Ρουμπινί σήμερα στην Αθήνα: "Βγείτε από το ευρώ για να σωθείτε"

Το αυτονόητο, αυτό που οι πάντες αντιλαμβάνονται, αυτό που έφερε την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας δεδομένων των δομών της και η απομάκρυνση από το οποίο μπορεί να αποτελέσει την μόνη λύση τέθηκε για άλλη μία φορά απόψε το βράδυ από τον Νουριέλ Ρουμπινί σε κλειστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από εταιρεία συμβούλων στην Αθήνα: «Η έξοδος από το ευρώ είναι η μόνη λύση για την ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα με πηγές που παρακολούθησαν την εκδήλωση ο διάσημος οικονομολόγος, ο οποίος έγινε γνωστός από την πρόβλέψη του για την παγκόσμια πιστωτική κρίση του 2008, θεωρεί ότι όσο απαραίτητη και ορθή να είναι η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας δεν λύνει το μεγάλο πρόβλημα του τεράστιου δημόσιου χρέους.
Μόνο οι άπληστοι εγχώριοι τραπεζίτες.......
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16001&Itemid=139

Σπίθα "Θεοδωράκη" Ιδρυτική Διακήρυξη (Κείμενο)

Ιδρυτική Διακήρυξη (Κείμενο)

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΕΙ

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 μέλη της Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ πήγαν για δενδροφύτευση στο ύψωμα προς το Μοναστήρι του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Μπράβο στους ανθρώπους αυτούς που εθελοντικά προσφέρουν μέρος από τον ελεύθερο χρόνο τους για το κάλο όλων μας. Πρέπει επιτέλους όλοι μας να αφήσουμε τον καναπέ και να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας στον εθελοντισμό για να φτιάξουμε τον κόσμο μας πιο ανθρώπινο. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.

«Από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα!»


Αυτός είναι ο πανηγυρικός της 28ης Οκτ του θεολόγου του Γυμνασίου Σαγεΐκων.
Αναγνώστηκε από τον άμβωνα στην εκκλησία και έμειναν όλοι άφωνοι
«Από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα!»
            Του Γιώργου Μάλφα, θεολόγου  (malfasg@gmail.com)                                               
 Εβδομήντα χρόνια μετά.
Γιορτάζεις την Εθνική Αντίσταση του Λαού μας, τραγουδάς «γυναίκες Ηπειρώτισσες», υψώνεις αμήχανα σημαίες, χορεύεις από κεκτημένη συνήθεια στις πλατείες. Φέτος όμως, δυσκολεύεσαι να πεις το «ΟΧΙ». Δεν είσαι  σίγουρος, αμφιβάλλεις. Φοβάσαι τους συνειρμούς, τις πιθανές παρεξηγήσεις. Τρέμεις τις συνέπειες. 

tromaktiko: Εχει ξεφύγει η κατάσταση στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκ...

tromaktiko: Εχει ξεφύγει η κατάσταση στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκ...: "Ειμαι κατοικος της Χαλκηδονας Θεσσαλονικης και ευχομαι καποιοι να διαβασουν αυτη την αναρτηση κι επιτελους να κανουν κατι."

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Οι κάρτες φακελλώματος του πολίτη που θέλουν να μας υποχρεώσουν να χρησιμοποιούμε τάχα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής δεν έγιναν αποδεκτές ούτε από την Ε . Ε .
Διαβάστε και προωθήστε το όπου μπορείτε:
Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου"
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE Κέντρο Πληροφοριών:Γ . Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ . 5οςτηλ . 210 36 . 32 . 443 Fax . 210 36 . 33 . 976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04 . 09 . 10

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης .
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών από τον Μίκη Θεοδωράκη

Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης στην ομιλία του κάλεσε τους Έλληνες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις». 
Στην ομιλία του που διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο Μίκης Θεοδωράκης ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος, το οποίο, όπως ανέφερε, δεν αποσκοπεί στο να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.
Πηγή: pathfinder