Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στη χώρα των «στα τέσσερα».


Άλλη μια δημοσκόπηση σήμερα δείχνει ότι η αγαπημένη στάση μας, των ευρώλιγούρηδων νεοραγιάδων είναι αυτή «στα τέσσερα». Και δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν το είπε πραγματικά ο πρωθυπουργός του «προτεκτοράτου» της ευρωγερμανίας γιατί και να μην το είπε το κάνει πράξη. Αυτός και ένα μεγάλο μέρος τον υπηκόων του πέφτουν ευχαρίστως «στα τέσσερα» για να σώσουν δήθεν την Ελλάδα αλλά στην πραγματικότητα τον εαυτούλη τους και την καλοπέραση τους και υποχρεώνουν σε ταπείνωση και όλους τους υπόλοιπους βάζοντας τους «στα τέσσερα». Αντίδραση; Τι είναι αυτό; Γρήγορα όλοι «στα τέσσερα»! 


Έπειτα από μια πολύχρονη καλά σχεδιασμένη τακτική με την «μέθοδο του βρασμένου βάτραχου», όλοι μας πλέον αδυνατούμε να αφήσουμε τον καναπέ και να πάμε να πολεμήσουμε. Αλλά και να πολεμήσουμε, με τι εφόδια; Αφού απωλέσαμε πολύ ευχαρίστως όλα αυτά τα χρόνια του νεοελληνισμού τις αρχές μας, την ηθική μας και την πολιτιστική και θρησκευτική μας ταυτότητα και πέσαμε με τα μούτρα στο φαγητό, την κλεψιά, την λοβιτούρα, την καλοπέραση. Και τώρα δεν ξέρουμε πλέον γιατί πρέπει να πολεμήσουμε και σαν το βάτραχο αυτοκτονούμε μέσα στο βραστό νερό αδυνατώντας ακόμη και όταν μας τραβήξουν την κουτάλα να αντιδράσουμε.

Και οι χρωματιστοί παπαγάλοι φωνάζουν όλοι μέρα με την μέθοδο της χιτλερικής προπαγάνδας υπέρ των συμφερόντων τον λίγων και παρουσιάζουν αδιέξοδη κάθε ενέργεια πλην της προωθούμενης «στα τέσσερα». Κάνουν το παράλογο λογικό, το τρελό σωστό. Και μετά οι οσφιοκάμπτες πολιτικοί περνάνε νόμους και μνημόνια που εξαθλιώνουν τον φτωχό, που κλέβουν και αδικούν τον αδύναμο, καταστρατηγούν κάθε δίκαιο και λογικό, ονομάζουν την δικτατορία τους δημοκρατία, διαιρούν και βασιλεύουν.

Και ο λαός σε αυτούς τους ίδιους εναποθέτει την σωτηρία του. Σε αυτούς που τον έκλεψαν, τον ξεφτίλισαν, τον αδίκησαν. Πέφτει «στα τέσσερα» και τους παρακαλάει, ελπίζοντας πως όλα θα γίνουν παρελθόν και θα ξαναρθούν τα καλά χρόνια της λοβιτούρας και του ρουσφετιού. Μόνο που στο μέλλον που στήνουν θα απαιτούνται μεγαλύτερες θυσίες και υποχρεώσεις, δεν θα αρκεί μόνο μια ψήφος θα απαιτούνε να τους πουλήσεις την ψυχή σου.

Μάταια λοιπόν προσδοκάτε όσοι προσδοκάτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Γιατί το καλύτερο δεν θα έρθει από την οικονομική ανάπτυξη «με την βοήθεια του Θεού» του Σαμαράκογλου. Δεν γίνετε ψηφίζοντας αυτούς που κατάστρεψαν να περιμένεις τώρα να σε σώσουν. Δεν αλλάζουν τον κόσμο τα λεφτά! Κι αν έρθει η αναμενόμενη οικονομική ανάπτυξη κάποτε πάλι δούλοι θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Ψηφίστε λοιπόν «στα τέσσερα» και αδιαφορήστε για αυτούς που υποφέρουν γύρο σας, αυτούς που οι πράξεις σας τους καταστρέφουν, τους εξαθλιώνουν, τους ταπεινώνουν. Πάρτε τους το σπίτι, πετάξτε τους στον δρόμο, αφανίστε τους. Εξάλλου τι φταιτε εσείς γι αυτό, «ας πρόσεχαν».
Πιστεύετε πως δεν υπάρχει Θεός άλλος παρά μόνο αυτός του Σαμαράκογλου. Πιστευτέ το, πρόβλημα σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου