Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Κυριακή Αργία



Ας αρχίσουμε με πρώτο από όλα  τις συνεχείς επικλήσεις του «Θεοσεβούμενου» Πρωθυπουργού μας στο Θεό, την Παναγία και τους Αγίους. Με την βοήθεια του Θεού μας λεει συνέχεια θα τα καταφέρουμε. Ωραίο λοιπόν το κόλπο μα παλιό! Από την μία με την βοήθεια του Θεού και από την άλλη καταργεί την αργία της Κυριακή (που πρώτα από όλα όρισε ο Θεός). Μας παρουσιάζονται λοιπόν οι Δεξιοί πολιτικοί σαν Θεοσεβούμενοι πατριώτες, και οι αριστεροί πολιτικοί σαν άθεοι ανθρωπιστές.
Και τελικά οι Δεξιοί καταργούν την αργία της Κυριακής κάτι που δεν θα έκαναν ποτέ οι αριστεροί. Αν τώρα πεις τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν αριστερά σου λένε ότι αυτοί είναι άθεοι. Και τελικά όλα τα «αντίχριστα» μέτρα τα περνάν οι Δεξιές κυβερνήσεις και όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά οι Αριστερές!  
Στα επιχειρήματα του υπουργείου δεν χρειάζεται να αναφερθώ, αστείες γελοιότητες

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στη χώρα των «στα τέσσερα».


Άλλη μια δημοσκόπηση σήμερα δείχνει ότι η αγαπημένη στάση μας, των ευρώλιγούρηδων νεοραγιάδων είναι αυτή «στα τέσσερα». Και δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν το είπε πραγματικά ο πρωθυπουργός του «προτεκτοράτου» της ευρωγερμανίας γιατί και να μην το είπε το κάνει πράξη. Αυτός και ένα μεγάλο μέρος τον υπηκόων του πέφτουν ευχαρίστως «στα τέσσερα» για να σώσουν δήθεν την Ελλάδα αλλά στην πραγματικότητα τον εαυτούλη τους και την καλοπέραση τους και υποχρεώνουν σε ταπείνωση και όλους τους υπόλοιπους βάζοντας τους «στα τέσσερα». Αντίδραση; Τι είναι αυτό; Γρήγορα όλοι «στα τέσσερα»!