Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

tromaktiko: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε

tromaktiko: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…"

Η ακαταμάχητη δυναμική της ποιότητας

Του Χρήστου Γιανναρά
Υπάρχει ενδεχόμενο να βγούμε από την κρίση; Η λογική λέει όχι. Οταν κάποιος χρωστάει ολόκληρο το ετήσιο εισόδημά του και μισό παραπάνω (το 150% των εισοδημάτων κάθε χρόνου) επί τρία, δεν υπάρχει λογική ή τέχνασμα που να του εξασφαλίζει την αποπληρωμή του χρέους του συν τη συντήρησή του.
Αυτό λένε η λογική και τα νούμερα. Ομως ο πολιτικός λόγος δεν μιλάει για αδιέξοδο, η αναφορά στο αδιέξοδο απουσιάζει εντελώς, και το «εντελώς» στην περίπτωση αυτή γεννάει φόβο. Ο πρωθυπουργός περίπου βεβαιώνει ότι σε δύο χρόνια θα έχουμε ξελασπώσει. Η αξιωματική αντιπολίτευση φέρεται να είπε ότι χωρίς «μνημόνιο» έφτανε ένας χρόνος για την ανάκαμψη. Οι υπόλοιποι (παλαιοημερολογίτες και ρετάλια) ρητορεύουν μόνο για δικαιώματα των «εργαζομένων», ακόμα και των χρυσαμειβόμενων «ρετιρέ» της ευνοιοκρατίας.
Η επαγγελματική ενασχόληση με την πολιτική, είναι κλινικά βεβαιωμένο, συνεπάγεται την απώλεια επαφής με την πραγματικότητα – ψυχιατρικό, όχι συμπεριφορικό σύμπτωμα. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ακραίου συνειδητού αμοραλισμού, όπως η προεκλογική (το 2009) διαβεβαίωση ότι «λεφτά υπάρχουν». Συνεχίζουν...http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/1264/64/lang,el/

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ "ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ"

Το θεατρικό εργαστήρι Κουφαλίων εξέλεξε χθες το Νέο του Διοικητικό συμβούλιο. Νέος Πρόεδρος ο Σαραφίδης Ιωάννης του Νικολάου, Αντιπρόεδρος ο Μπομπούδης Χρήστος, Γραμματέας η Τσινοπούλου Ασημένια, ταμίας η Μπρούσα Μαρία και μέλη οι Δραγούμη Πηνελόπη, Σαραφίδης Νικόλαος και Μαργαρίτα Πολυχρονίδου. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν και ο τρεις απερχόμενοι του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου Παπαχρηστούδης Νικόλαος ταμίας, Γιακουστίδου Σόνια Γραμματέας και Γκορίδης Χαράλαμπος Πρόεδρος. Οι δύο απ' αυτούς (Γκορίδης - Γιακουστίδου) μαζί με τον Αναστασιάδη Στέλιο εξελέγησαν στην ελεγκτική επιτροπή ενώ ο Παπαχριστούδης αποφάσισε να απέχει για λίγο από τα διοικητικά αφήνοντας το ταμείο του συλλόγου μετά από 8 σχεδόν χρόνια άψογης διαχείρισης. Ο πρώην πλέον πρόεδρος του συλλόγου εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο των Κουφαλίων. Η Θεατρική ομάδα συνεχίζει λοιπόν υπό νέα διοίκηση την νέα της προσπάθεια με το έργο "ο επιθεωρητής"  που καλός εχόντων τον πραγμάτων θα το δούμε να ανεβαίνει στην σκηνή τον προσεχή Μάρτιο του 2011. Καλή επιτυχία. 

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

tromaktiko: Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης προβλέπει επεισόδιο στη Ροδ...

tromaktiko: Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης προβλέπει επεισόδιο στη Ροδ...: "Ένα σενάριο που μόνο σενάριο δεν είναι.“Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να βρουν ανοικτό το δρόμο..."

SOS για τις μέλισσες εκπέμπει το Ευρωκοινοβούλιο

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας πως η υψηλή θνησιμότητα στους πληθυσμούς των μελισσών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αγροτική παραγωγή.
Το Ευρωκοινοβούλιο ζητά από την Κομισιόν να αναλάβει πρωτοβουλίες, με δεδομένο ότι οι μέλισσες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη γονιμοποίηση του 84% των φυτών. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η αστάθεια στις τιμές και η αυξημένη θνησιμότητα είναι ορισμένοι από τους κρίσιμους παράγοντες που θέτουν σε κίνδυνο τη μελισσοκομία στην Ε.Ε. σημειώνει η .......
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=227571 

tromaktiko: Μας οδηγούν στο χάος

tromaktiko: Μας οδηγούν στο χάος: "Αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο τι θα γινόταν? θα κάναμε στάση πληρωμών και θα πτωχεύαμε σαν χώρα με όλες τις δυσμενείς συνέπειες..."

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

O γιατρός των φτωχών παιδιών

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους.
Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.
Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα.
Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών».

Η Ελλάδα πωλείται!

"πωλείται όπως είναι επιπλωμένο..."

ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???

Τελικά είναι αλήθεια ότι όλα τα αντιλαϊκά μέτρα περνάνε με τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις για να μην αντιδράσει ο λαός.
Φέρνουμε αρχικά μια δεξιά κυβέρνηση, την απαξιώνουμε, και μετά φέρνουμε μια σοσιαλιστική δήθεν, και περνάμε ο΄τι θέλουμε χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις!!! Και εμείς ο λαός τρώμε το παραμύθι.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλοι μιλάμε για την κρίση, κατηγορούμε τους πολιτικούς, φοβόμαστε ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο, βλέπουμε την ανεργία μεγαλώνει κ.τ.λ. Και τι κάνουμε εμείς γι αυτό?
Μπορούμε άραγε να κάνουμε τίποτα? Και βέβαια μπορούμε! Ένα πράγμα λοιπόν από αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αρχίζουμε μαζικά να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα. Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και μαζικά. Έτσι τα χρήματα θα μένουν στην Ελλάδα, οι επιχειρήσεις θα αυξήσουν τους τζίρους και θα επανέλθουν στην κερδοφορία, οι απολύσεις θα σταματήσουν, οι ξένοι θα πάρουν το μήνυμα, και η Ελληνική οικονομία θα αρχίσει να συνέρχεται!  Τόσο εύκολα και τόσο απλά!   Πας λοιπόν σούπερ μάρκετ δες την ετικέτα να είναι Ελληνικό. Και ας αλλάξουμε και λίγο συνήθειες, και ας πάρουμε λίγο κατώτερα ποιοτικά προϊόντα, δεν πειράζει. Γιατί αλλιώς σε λίγο όχι μόνο τα κατώτερα δεν θα μπορούμε να πάρουμε αλλά τίποτα.  

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

tromaktiko: Απίστευτο! Η οδική σήμανση της Εγνατίας!

tromaktiko: Απίστευτο! Η οδική σήμανση της Εγνατίας!: "Το ότι είμαστε λαός που δεν έχει 'ταίρι' είναι γνωστό. Αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει..."

H ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ

Στην Ελλάδα μας όταν μας νικήσει κάποιος είναι αδύνατο να δεχθούμε την ήτα μας και να κάτσουμε στα αυγά μας. Αγαπάω λέει η Ντόρα την Νέα Δημοκρατία άλλα αφού δεν με κάνατε αρχηγό εγώ κάνω το δικό μου κόμμα και γίνομαι μόνη μου αρχηγός! Αυτή το ανελέητο κυνήγι για την εξουσία είναι που κατέστρεψε την Ελλάδα! Γιατί αναρωτιώμαστε άν είχε εκλεγή αυτή αρχηγός της ΝΔ θα έκανε τωρα δικό της κόμμα???  

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Aνέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού - Παράξενες συμπτώσεις!!!

Μια ανέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Δεν ξέρουμε αν μιλάει για την "τρόικα" πάντως διαβάστε την....

http://profiteies.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Η Βόρεια Κορέα "ξύνεται" συνέχεια

Μεγάλος αριθμός οβίδων που εκτοξεύθηκαν σήμερα από τη Βόρεια Κορέα έπληξαν νησί της Νότιας Κορέας προκαλώντας τον θάνατο δύο νοτιοκορεατών στρατιωτών ενώ 14 στρατιώτες τραυματίσθηκαν και νοτιοκορεάτικος στρατός ανταπέδωσε τα πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.
Εδώ και καιρό ξύνεται η βόρεια Κορέα...για να δούμε...

Το κοινωνικό πρόσωπο της Τρόϊκας και ο Καπιταλιστικός σοσιαλισμός!


    Σήμερα σε όλα τα μέσα επικοινωνίας διαβάζει κανείς την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων. Δεν ξέρω αν η «εκ των ουκ άνευ» αντίδραση της κ. Κατσέλη ήταν μια στημένη κίνηση ή ένα κύκνειο άσμα του σοσιαλιστικού προσωπείου της Κυβέρνησης. Αναρωτιόμαστε αν ρωτήσουμε ένα μέλος της κυβέρνησης τι θα πει σοσιαλισμός θα ξέρει να μας απαντήσει.
    Τα δικαιώματα των ανθρώπων καταπατούνται, και το κοινωνικό κράτος, αφού πρώτα σε καταστήσει φτωχό έπειτα σου δίνει επίδομα φτώχειας. Και γι αυτό φταίμε όλοι μας!!!
Υποδουλώσαμε την ελευθερία μας στον άκρατο καταναλωτισμό και την καλοπέραση, ξεφτιλίσαμε την αξιοπρέπεια μας  μέσα στα γραφεία των πολιτικών ρουσφετιών, θεωρούσαμε το κράτος εχθρό μας και γι αυτό αναδεικνύουμε ανάξιους πολιτικούς και μετά τους  βρίζουμε για να έχουμε άλλοθι να μην πληρώνουμε τους φόρους μας. Φωνάζουμε ότι οι νόμοι δεν τηρούνται αλλά καπνίζουμε επιδεικτικά σε δημόσιους χώρους.
   Η λέξη αγώνας φαντάζει στα αυτιά μας σαν κάτι από μακρινές εποχές που καλά θα κάνει να μείνει μακριά από μας.
   Νομίζετε ότι η Τρόικα και αυτοί που κρύβονται από πίσω δεν τα ξέρουν αυτά???
  Τι περιμένουμε ότι ήρθαν αυτοί να μας σώσουν, και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα? Ότι δυο –τρία χρόνια θα είναι δύσκολα και μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.
   Περιμένετε πως ότι αλλάζει προς το χειρότερο σε τρία χρόνια θα επανέλθει.
   Τα λεφτά όπως βλέπετε δεν θα τα πάρουμε χωρίς ανταλλάγματα. Αυτούς δεν τους νοιάζει η Ελλάδα και οι Έλληνες!!! Αυτούς τους ενδιαφέρουν τα συμφέροντα τους και τα λεφτάκια τους.
   Ας ξυπνήσουμε πριν βρεθούμε ξένοι στην Χώρα μας!