Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το κοινωνικό πρόσωπο της Τρόϊκας και ο Καπιταλιστικός σοσιαλισμός!


    Σήμερα σε όλα τα μέσα επικοινωνίας διαβάζει κανείς την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων. Δεν ξέρω αν η «εκ των ουκ άνευ» αντίδραση της κ. Κατσέλη ήταν μια στημένη κίνηση ή ένα κύκνειο άσμα του σοσιαλιστικού προσωπείου της Κυβέρνησης. Αναρωτιόμαστε αν ρωτήσουμε ένα μέλος της κυβέρνησης τι θα πει σοσιαλισμός θα ξέρει να μας απαντήσει.
    Τα δικαιώματα των ανθρώπων καταπατούνται, και το κοινωνικό κράτος, αφού πρώτα σε καταστήσει φτωχό έπειτα σου δίνει επίδομα φτώχειας. Και γι αυτό φταίμε όλοι μας!!!
Υποδουλώσαμε την ελευθερία μας στον άκρατο καταναλωτισμό και την καλοπέραση, ξεφτιλίσαμε την αξιοπρέπεια μας  μέσα στα γραφεία των πολιτικών ρουσφετιών, θεωρούσαμε το κράτος εχθρό μας και γι αυτό αναδεικνύουμε ανάξιους πολιτικούς και μετά τους  βρίζουμε για να έχουμε άλλοθι να μην πληρώνουμε τους φόρους μας. Φωνάζουμε ότι οι νόμοι δεν τηρούνται αλλά καπνίζουμε επιδεικτικά σε δημόσιους χώρους.
   Η λέξη αγώνας φαντάζει στα αυτιά μας σαν κάτι από μακρινές εποχές που καλά θα κάνει να μείνει μακριά από μας.
   Νομίζετε ότι η Τρόικα και αυτοί που κρύβονται από πίσω δεν τα ξέρουν αυτά???
  Τι περιμένουμε ότι ήρθαν αυτοί να μας σώσουν, και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα? Ότι δυο –τρία χρόνια θα είναι δύσκολα και μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.
   Περιμένετε πως ότι αλλάζει προς το χειρότερο σε τρία χρόνια θα επανέλθει.
   Τα λεφτά όπως βλέπετε δεν θα τα πάρουμε χωρίς ανταλλάγματα. Αυτούς δεν τους νοιάζει η Ελλάδα και οι Έλληνες!!! Αυτούς τους ενδιαφέρουν τα συμφέροντα τους και τα λεφτάκια τους.
   Ας ξυπνήσουμε πριν βρεθούμε ξένοι στην Χώρα μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου